Hej då Masthugget - Hej Hisingen!

Idag flyttar jag och Alice från vår etta på Masthugget till ett stort hus på Hisingen. Annat läge, däremot eget rum efter ett års tid. Vi jobbar upp oss från delad säng i Camden i 4 månader, delat rum i ett år och nu kommer vi bo i samma stora villa istället. Tillsammans med andra fina människor! Mycket blandade känslor eftersom jag lämnar mitt enda hem. Mitt bardomshem är sålt och jag har kännt mig hemma i min lägenhet sedan dag ett. Har bott här i över ett och ett halvt år så det blir en stor omställning. MEN FAN VA KUL DET KOMMER BLI och nyttigt. En nystart. Det behöver man ibland. Se att det inte är farligt utan bra. Så EN NY TID ÄR HÄR. Hisingen - här vi komma!
 
 

De blandade känslorna.

 

HATA RUBRIKER FAN TA ER

Just nu är det flyttkaos i vår lägenhet. Kontot är inte så kul att kolla på och i helgen ska vi i klasserna BRUM och FOF på Kv Konstskola ha utställning på Taket här i Göteborg. Så det ska man hinna ordna med också. Längtar tills denna JÄVLIGT ROLIGA men stressiga helg är över. Här är en bild på när jag drack öl med Johanna i tisdags. KLEM som man säger i Norge.
 
 
 

Lördagar blir bäst om man hittar på något

Igår gick jag och Johanna upp till Masthuggskyrkan, hennes första gång. Vi drack en öl och fick se en bit himmel över staden, vilket är jävligt ovanligt i Göteborg vid den här tiden på året. Med Alice fikade vi på Bengans och vi kom fram till att vi alltid borde göra liknande saker på lördagar. Livet blir lite bättre då, lite roligare i alla fall.
 
 
 

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALL SKIT!

PYTTAN ÄR TRÖTT PÅ SKTIEN! MÄNNIKSOR! Låt oss alla bara sluta vara falska, tråkiga och STELA JÄVLA IDIOTER OCH LEV TA FÖR ER OCH SLUTA BRY ER OM VAD ANDRA TÄNKER. Fan jag säger detta dels för att jag är trött på skiten och jag är trött på min egen skit. Jag måste kamma mig. OCH DET MÅSTE DU OCKSÅ. Här kommer lite självhjälp/hjälp:
 
Steg 1: TÄNK SJÄLV.
Steg 2: SAY FUCK OFF TILL ALLT! HELA JÄVLA SKITEN!!!! Till idioter, fasader, till samhällets ideal, både för utseende och livsstil, till dina egna jävla negativa tankar om dig själv och till dina rädslor. Tillsammans? ett, två, tre: "FUUUUUUUUUUUUUCKKKK OOOOOOOOOOOOOOOOFF!" så ha ett gött liv.
 
MVH
 

SITTER I SKOLAN OCH JOHANNA SPELAR JEFFERSON AIRPLANE HÖGT I HELA FOF-SALEN.

Som ni ser så har jag ändrat lite design på bloggen. DET VA FAN PÅ TIDEN. Inte så jävla fint MEN DET ÄR VÄL GÖTT?? Som ni vet så tycker jag att Photobooth är ett SKITBRA sätt att fördriva tiden på, man kan va snygg, ful, och ha jävligt kul. TEKNOLOGI ÄR FANTASTISKT OCH ÄCKLIGT PÅ SAMMA GÅNG! Kramis
 

Vecka 45

I veckan fick jag en cykel, den gröna fina! Var sjuk och bakis på samma gång, Johanna har legat i en kubikmeter, lyssnat på en föreläsning med Bea Szenfeld, sett Jonas Gardell med syster och mor samt var på Henriksberg och såg Mojo Harvest igår. Helt ok vecka ändå. Blev bara bättre och bätte.
 
 

-

Sjuk som bara den plus kan knappt bre en macka med min högerarm pga sov jättekonstigt tydligen men min lugg är fan perfekt idag. Måste till skolan för vi ska redovisa ett tre veckors långt projekt som ni ser en teckning från där nere. Ha den fortsatt frevlig dag. MVH Pyttan som helst bara vill sova i en vecka.
 

Mer grejer till salu!

Hej alla! Nu säljer jag lite mer grejer. T ex gamla fotoramar, några vinyler, ett par skor, en kånken och en Gudrun Sjödén jacka! Gå in och titta: http://kladertillsalu.tumblr.com/