Instagraming


Söndags: Pretfrukost, vårväder, pizza och världens godaste varma choklad


Lördags: Falafel, förfest, pub och jag hittade min fader på en vinyl


När Pyttan övar på att måla...

Försöker bli bättre, men så här blir det för det mesta.
 
Btw. Förlåt för kassa fån-bilder.
 

I söndags

Vi åt brunch på Gail's i Soho. Pratade om musik i timmar och sedan tog vi en fika på det. (Banta? Fuck no.) Sen åkte Frida hem och jag och Moa kollade runt i affärer för att få tillbaka hungern. Sedan blev det hamburgare och en öl. Gick sedan hem i ett snöigt London. Alla söndagar borde fyllas med caféhäng i timmar och kvällsfirande!
 

Hej!

Idag är jag på bra hummör för första gången på väldigt länge. Typ på riktigt bra humör. Känns ovant. Hoppas det håller i sig. Men nu ska jag traska från Camden till Soho för att möta de gamla klassikerna Moa och Frida samt en ny klassiker Clara! Harrå.
 
(hahahahha ja jag har en outfit bild!!!!! OMG)
 

It takes a fool to remain sane. Right?

NUUUU har jag uppdaterat min så kallade "Världens bästa spellista". Som vanligt är det otroligt relevant att just jag har gjort den. Den är som vanligt inte till för hela världen att var bäst utan den är bäst i min värld. Det är en lista att dansa, sjunga, skratta, promenera, åka tåg eller buss, andas, laga mat, måla, gråta, hänga, festa, äta, bajsa och ja helt enkelt leva till.
 
HÄR HITTAR DU DEN OM DU INTE REDAN HAR DEN! hehehehhe. Enjoy.
 
 
 

Lördag - öl i soho


Lite gladmedecin och en återblick

Ville bara åter igen dela med mig av en av de finaste skapelserna jag har skapat och någonting som gör mig otroligt glad! Om en månad kanske det kommer en ny...?
 
 

Borough Market


London photography; Covent Garden


London photography; Bloomsbury


National Histroy Museum

Drog idag till South Kensington och mötte upp Moa, Frida och Sandra på National history museum. Vi såg allt möjligt konstigt och coolt. Till exempel dinosaurier.
 

Helgen; Caféluncher, öl, kaffe och bio!


Beautiful places and wonderful spaces

Alla bilder kommer från min Pinterest.
 
Jätteslarvigt ihop-photoshopat btw men det får ni leva med!
 

Gail's

Idag åkte jag till Chiswick och fikade på det oh så omtalade Gail's med Moa och Frida. Vi betalade för varsin kaka och sedan delade på rubbet. En chocolate chip cookie, en peacannut brownie och en guddomlig morotskaka. Är ni i London, hitta en Gail's. Just sayin'. Sedan promenerade vi runt lite i solskenet och hamnade tillslut på en parkbänk i över en timma.
 

Back in London!

Igårkväll vid ca 22 tiden kom jag återigen tillbaka till vårt lilla rum i Camden. Jag och Alice gick ut för öl.
 

Instant Karma - John Lennon


Nyårsafton!

Trotts sjukdom så behövde jag inte vara ensam på nyår! Oscar, Emma, Elin, Frida och Moa kom hem till mig och vi åt en toppen trerätters middag, spelade galenpanna och dansade. Sedan inför tolvslaget drog vi till Emilia för att fira med dem som var där.