Innan måndagsbärsen.

Bästa sysselsättningen. Ta egobilder och lyssna på Led Zeppelin.
 

VAD HÄNDISH SISTAH?

Hola senioritas! ledsen för lack of intreseting stuff att blogga om, är just nu mest sjuk, på myrorna eller sover. Men imon är det EN VECKA KVAR TILL BERLIN! Fatta?! wiho! jag alice moa och clara ska flyga iväg och bo i Kreutzberg i TIO HELA DAGAR! nästan som att vi flyttar tihi. I helgen väntas det öl och ikväll ska jag dricka öl.
 
CIAO BELLA.
 

Midsommar på Bangatan 10

 

60 & 70

Som många av er redan vet så gillar jag mycket 60 & 70-tal och inte minst musiken! Enligt mig var det två decennier då den bästa musiken gjordes (om man bortser från Håkan såklart). Så här är min lista med massa bra 60&70-tals musik till ert förfogande!
 
60/70-bast
 
 

Håkan på Ullevi

Jag kan aldrig förklara med varken ord eller bilder hur det var. Men kan säga det här: Rekord som nordens största konsert hittills, personligt rekord i antal tårar fällda på en Håkan-konsert och rekord i kärlek. Kommer aldrig glömma den här kvällen. Tack Håkan för att du är med mig sedan från 2000 och resten av mitt liv. Tack för igår. Gränslöst med kärlek känner jag för dig.
 
Gästartister: Freddie Wadling, Kapten Röd, Veronica Maggio, Adam Lundgren, Tomas von Brömsen.
 
 
 

Kollageboken

I Berlin köpte jag en bok som jag tänkte fylla med grejer. Har haft kollageböcker tidigare men kände för att börja på en ny. Så här är lite jag har gjort. Man kan se hela skiten som ett verk om man så vill, men den är också ganska mycket till inspiration för kommande saker jag kanske kommer göra. Men roligt är det i alla fall!
 
 
Och det här är kollage som  jag har filat på ett tag. Kanske ska trycka upp dem här och sälja billigt.
 
 

Imorgon är det Håkan på Ullevi

En historisk konsert. Jag har skrivit om vad håkan betyder för mig förut. Nu har jag hans ord på min arm förevigt. Det var längesedan jag stod längst fram på konserterna och det var ännu mer längesedan jag fick krama honom och prata med honom. Min kärlek har växt sedan dess och utan honom hade jag inte levt det vet jag. Så jag ser väldigt mycket fram emot att få vara en del av detta enorma som sker imorgon. För mig är Håkan sörst av alla. Nu kommer massa fangirl bilder och Håkan ska spelas konstant fram till konserten. Ha de gött!
 
 

-

 

KENTFEST

ULLEVI, JUNIP, ÖL, KENT.
 
Bäst: Jockes snack om att sparka ut SD ur riksdagen och de spelade Sverige efter. Allt var rosa. Mannen i den vita hatten såklart! Petrolium och Dom Andra, Andra Långs billiga söndagspizza och billiga öl.
Sämst: Långa människor. Dyr öl på området. Att Junip inte alltid hänger i mitt kök.
 
 

Andra långdagen

Varje år är det fest på Andra Långgatan här i Göteborg. I lördags hände det och vi var där. Såklart. Började dagen med att vara fruktansvärt bakis men det gick det hehe.
 
 
När vi inte kom in på efterfesten så smugglade jag och Hannes ut fem öl från en pub och mötte upp Billie och Herman istället.
 
 
Hannes träffade en annan Hannes på vagnen, långt blont hår är det nya btw.
 
 
Vi hamnade på Sockerbruket vid röda sten och satt och såg ut över Älvsborgsbron tills det var morgon.