http://open.spotify.com/track/7us3qAqGtbKVUzy7hNnTao

 

Tisdagbio, Torsdagsöl och Fredagsfrukost!

I tisdags var vi då och såg Känn ingen sorg! Fan i mig vad fantastiskt bra den var! Efteråt var vi sjukt lyckliga, för man blev verkligen lycklig av den. Och den gav någon slags "YOLO-feeling" som Madde uttryckte det.

 
I går kväll träffades vi först hos Emma och drack rödvin och åt djungelvrål på hennes utegård i majorna. Sedan promenerade vi till Notting Hill och satt där hela kvällen och snackade sjukt intressanta saker. Älskar sånt. Så himla, himla, himla fin kväll.
 
 
Vi hade bestämt oss för att börja våran fredag med frukost kl nio och Emma ringde hon på klockan två minuter i nio, punktligare än någonsin i jämförelse med mig och Alex som inte hade stigit upp ur sängarna än.
 
Vi åt gröt i det sköna vädret på min balkong, MER AV DETTA FAN!
 

London: dag fem

Mitt Londonbesök avslutades med en fika på Gail's i Chiswick med Clara! Perfekt att avsluta med världens godaste morotskaka och fina samtal.


London: dag fyra

Lördagen hamnade vi i Camden. Det var lite konstigt att komma dit igen, men vårt mission var att äta en sista falafel var. Och det gjorde vi och njöt som tusan. På kvällen var det picknick i Regents park med massa tjejer; Linnea, Olivia, Sandra, Camilla, Cicci, Agnes, Carolina, Clara och Moa och Frida såklart (hehe). Så himla bra dag.


London: dag tre

Fredagen började med en lång frukost på balkongen, en kort sväng till Notting Hill/Kensington High Street, lunch i en park i Chiswick och på kvällen BÄSTA BYRON i soho!


För stan är full av tanter och tragik

Ikväll ska jag äntligen få se Känn ingen sorg! Jag har så himla länge längtat efter detta, sedan GP skrev om det för jättelängesedan och sedan man först såg trailern. Får se om den lever upp till mina förhoppningar (och regnbågar) PEPPAD är jag i alla fall.

 

London: dag två

Torsdagen började med en buss till centrala London, en shoppingrunda i Covent Garden, Carnaby Street och lunch i Soho, Clara kom när jag och Frida satt och drack islatte på Alice jobb och på kvällen åt vi alla på Jamie's Italian i Sheperd's Bush.

London: dag ett

I onsdags landade jag i ett stekhett London, kom jag hem till Frida ca kl 19, hon och Moa hade gjort laxpaj som var supergod och sedan satt vi på balkongen och tjötade hela kvällen.


Nu drar jag tillbaka till London för en stund!

Idag hoppar jag på flyget till London! Äntligen! Jag ska bo i några dagar hos Frida och vi ska ta vara på London så gott vi kan! Men när man vet vad som är värt blir det mycket lättare, ses igen om några dagar!

 

Lördag och söndag: Picknick!

Igår och idag var det picknick! Jag och Emma satt igår i Azalea och idag satt jag och Alex vid haga kyrkan och väntade på Emma, men vi drog till Majorna och mötte Emma där istället, en katt mötte vi med. Mer picknick!


Middagen med familjen

Igår hade jag min familj över på middag! Jag lagade en Lax-rätt jag fick hos Frida första gången och en efterätt jag fick hos Moa. Så jag tänkte visa hur man gör dem för de är himla goda!
 
Huvudrätten! Asiatisk lax med basmatiris och sallad! Riset och salladen är inget att prata om, men laxen! för ca 4-5 potioner, lägg laxen i form, sätt ugnen på 225 grader, strö över:

2-3 pressade vitlöksklyftor, och typ 1 msk limejuice.
 
 
1 tsk malen ingefära.

 
1 tsk farinsocker.
 
 
Självklart på med salt också, tillsist på med ca 3 dl grädde och in i ugnen 15 min!

 
Efterätten! För ca 5-6 portioner. Blanda 2,5 dl vispad mellangrädde med en halv burk vaniljkesella och en halv burk hallonkesella.
 
 
Kiwis! ca 4 st.
 
 
Blåbär! egentligen ska de vara färska men det fanns inte i affären så det fick bli frysta blåbär som jag tinade.
 
 
Havreflarn som skall krossas! Ca 4 st per portion.
 
 
Varva sedan allt detta i glas och njut! Sjukt gott och himla somrig!

 
Och här är min familj på min balkong, nöjda i magen och själen.
 
 

Väntar på att familjen ska komma till mig och äta middag

 

En tisdag i juli

 

Livet genom iPhone

Hej! I och med att det har varit en vecka full med jobbigheter, begravning bland annat så har jag inte tagit så mycket bilder för jag har inte heller gjort så mycket. Men jag kan visa vad som har fastnat i min mobil den senaste tiden.
 
Igår satt vi på Emmies balkong.

 
Häromdagen köpte jag en ny klänning.
 
 
Jag tog en egobild.
 
 
Genom Instagram har mitt liv mest sett ut så här det senaste.

 
Tack och hej!

2013 och ett halvt

HEJ JULI! Tänk att halva 2013 redan har gått. Herre min je. Det är mycket fint som har varit och mer ska det bli! Tänkte ändå att det är dags för en återblick!

Mitt nyår var fint trotts feber!
 
Jag kom tillbaka till London och fyllde min tid med skoj och gott.
 
 

Åkte till Oxford.
 
 
Gick upp för Pimrose Hill.

 
Fick besök av Mor, Matilda och Matilda samt fyllde 20 samtidigt!

 
Blev kidnappad och bjuden på Jamie's Italian av Moa och Frida i present!

 
Flyttade hem två dagar senare men fick kontrakt på lägneheten jag bor i nu tio dagar senare. Frida kom hem lite och jag fikade mycket eftersom våren kom.

 
Tog hand om två fina Huskies.
 
 
Gick på Beach Fossils.

 
Frida och Moa kom hem ett tag.

 
Firade syster på Brännö.
 
 
Hade världens finaste kväll på Hendriksbergsterassen.

 
Firade Nationaldagen.

 
Såg Håkan spela, finaste finaste finaste.
 
 
Och några dagar senare även Noah And hte Whale, samt Mando Diao.
 
 
Kom in på konstskola och firade Midsommar och grillade på berg! Slut!