Hej då Kv

I onsdags var det kv-avslutning. Vi började i slottskogen vid lunchtid, sen åt vi tårta i skolan. Senare vart det fest på konstepidemin men innan gick vi till min skulpturlärares ateljé som också ligger där uppe. Där kan man bo! Det var en fin dag som vad glad och ledsam samtidigt. Gick hem kvart i fem och grät floder. Är glad över att jag har något så fint i mitt liv som betyder så mycket för mig att jag blir så ledsen. Så värt det.
 

Downtown Judy, Frilagret 25 maj

 

När någonting (nästan) är över

Jag sökte Kv Konstskola mest på test. För att jag inte hade något bättre för mig. Jag trodde verkligen inte att jag skulle komma in, ville dessutom hellre gå dômen men hahaha på det nu! Jag kom in på Konstnärlig Grundläggande utbildning och tänkte att fan jag är inte bra nog för att gå här jag kan ju INGENTING. Sen visade det sig att det var helt rätt för mig. Jag kom förra veckan in på FOF (färg och formfördjupning) som är en mer djupgående kurs där man får mer fria händer i längre projekt. Jag är en av tio som de tog in och jag är fett stolt över mig själv. Mitt år på Kv har varit det bästa i mitt liv, jag har hittat min själ igen och har fått många fina vänner, som jag nu inte kommer träffa dagligen längre och det SKÄR I MIG. Jag vill i alla fall blicka tillbaka på mitt år på Kv Konstskola för DET HAR GÅTT SÅ FRUKTANSVÄRT FORT och imorgon är det avslutningsfest och sen är det sommar och efter det börjar ett nytt år. Så tack Kv och alla människor där för det finaste året i mitt liv.
 

Kv Konstskola på Skrea strand

Bland husvagnarna bodde vi i en liten stuga, svenssonlivet var nära och en lång strand. Måla, dricka, grilla, leka och mysa med vildkaninungar.
 

Berlin med Kv Konstskola 5 - 9 maj 2014 (DEL 2)

Onsdag: bakis och sömnbrist som fan, museum och när man bara råkar hitta en källare där man senare får höra ett galet bra jazzband så att det spricker i hela kroppen och man visste typ inte vad man skulle ta sig till.
 
 
Torsdag: Hamburgerbanhof, konsthögskolan, sjukt god hamburgare som tydligen låg på en passande gata, man bara hittar en bar vid en å och dessa människor är så fantastiska.
 
 
Fredag på Louisiana: jag och Hannes i det coolaste rummet
 
 

Berlin med Kv Konstskola 5 - 9 maj 2014 (DEL 1)

Här kommer bilder från en fantastsik jävla resa. Dag ett och två! tre och fyra kommer imorgon!
 
Några få bilder har jag lånat av Esmeradla så jag får vara med på några bilder också.
 
Måndag: 12 timmars bussresa, käk och öl.
 
 
Tisdag : Muren, judiska minnesmonumentet, kilopris shopping, parkhäng, hakhäng och klubb i kreutzberg.
 

Min och Billies vernissage!

I fredags hade jag och Billie vernissage på Café Kultur på stigbergstorget här i Göteborg. Vi hänger i en månad så kom och titta medan du fikar en fika! Mina är portätten och hennes är das VJJ's. Tack som fan till alla ni fina som kom!
 
 
Härefter fick Ellen kameran.
 
 
Stjärnan.
 

Valborg och 1 maj!

Valborg började med bärs blev lite biljard blev mer bärs och slutade med dans och galenskaper på Gretas.
 
 

1 maj var man gaaaaanska trött men vi gick F!-tåget med 3000 andra och lyssnade på Gudrun med 4000 andra. 2014 GÅR I ROSA!