Man får ta vara på det man har..?

En bild från i somras.
 

Du och en bästa vän.
 

Du som busig.
 

Du som liten.
 

En dag du minns. (Bilden är tagen på min promenad hem klcokan ca halv fem på morgonen, glad och stapplandes)
 

En konstig bild.
 

En bild som väcker känslor. (Det syns inte men jag mådde SÅ. JÄVLA. DÅLIGT. HÄR)
 

Någon du litar på.
 

Någon du saknar.
 

Någon du älskar.
 

Någon som betyder mycket.
 

Något du vill ha.
 

Något som är viktigt för dig.
 

Dig själv nyligen.
 

Dig själv skrattande.
 Hej hopp!

Asså ni som bara "Vad fa har hänt med Pyttan?! vad gör hon hela tiden?! Varför bloggar hon så sällan?!" kan jag säga er att jag har just nu inte sä jättemycket lust helt ärligt att blogga, det känns nästan som att jag har bloggat om det jag är med om tre gånger innan, så mycket som återupprepas, för att jag trivs med det, men det blir inte intressant ens för mig att fotografera det lixom. Men jag är här, hej hej!
 
Jag vill säga två stora grattis till mina fina vänner Johan och Emmie, som fyllyer år, Johan igår och Emmie idag! 21 har nu börjat! Fina männikor, jag tycker om er SÅ MYCKET!


 

ONSDAGTORSDAGFREDAGLÖRDAGOCHSÖNDAG

Onsdag var en dag av jätterolig teckningslektion, scones med Moa och öl med Emmie, Alice och Moa på Pustervik.
Torsdag var egobilder, Nihans födelsedag och bullmys i hennes ära med klassen.
Fredag var spelkväll och öl.
Lördag var lite secondhand och fika med Alice, Billie och Pontus, bio och öl med syster samt öl med Alice och Frida också.
Söndag var solpromenad med samtal med en bästa vän på telefon i 30 min under tiden vilket var fint samt bra nyheter.
 

EEEHEHEHEJEJ

FOLKET! Efter 14 dagars sjukdom botades med tusentals timmar sömn och några glas öl känner jag mig nu lite mer mänsklig. Kväll ska jag inviga en glassmaskin på hisingen och jag tänker annars mest på feminism och livet. Om ni hänger med mig genom detta inlägg ska jag ge er lite vägledning genom annat sånt jag också tänker en del på.
 
 
I JULKLAPP FICK JAG EN NAJS SERIEBOK AV MIN SYSTER. Lisa Ewald är skaparen av detta fabuslöa verk. Jag älskar hela alltet och ger den fem tummar upp av fem möjliga. Ett tips i väntan på bättre tider. Dessutom har kvinnan i fråga faktiskt gått på min skola och haft samma teckningslärare som jag har, fatta att man bli inspirerad och peppad och det känns gött att SE att man KAN bli nåt bara man gör det.
 
 
På twitter hittade jag detta inlägg som var fett vettigt och så bra att läsa för alla känenr någon som har eller haft eller är på väg att få ätstörningar.
 
 
SAMT ATT JAG NU SPYR ALLT MER PÅ VÄRLDEN I OCH MED EN VÄLDTÄKTSMAN (TILL) SLÄPPS FRI FÖR HAN TRODDE ATT HENNES NEJ VAR EN DEL AV SEXAKTEN OCH VAD HÄNDER!!?!?!? GÖR DET HONOM HELT OSKYLDIG FÖR ATT HAN ÄR HELT JÄVLA DUM I HUVUDET?!! ÄR DET EN URSÄKT?!?!?! AAAAAAHH näe från och med nu ska jag fan GÖRA mer än dela länkar och retweeta tweets, jag ska gå med på demonstrationer och göra något PÅRIKTIGT från och med nu för jag ORKAR inte mer. JAG VILL HA EN BÄTTRE VÄRLD. Men någonting ni kan göra är att skriva på HÄR.
 

Nyårsafton på Masthugget