Sånt som vi gör och sånt.

Hola amigos! Det har gått några dagar sedan senaste inlägget, och sånt är ju aldrig najs. Så vad har jag haft för mig sedan sist..?
 
Jag har...
- Oroat mig för familjemedlemmar på andra sidan atlanten, två på Hawaii och två i New York. Alla hela tack och lov!
- Skypat med Mor på hennes 50-årsdag.
- Druckit öl söndag, måndag och tisdag och även idag onsdag ska vi dricka öl.... Inget underliggande i detta det bara blir så här helt enkelt.
- Jag har gått promenader, skrivit massa, får tonvis med inspiration och skrivit mer.
- Jag har tittat på kläder jag inte har råd med.
- Jag har turistat helt oplanerat. Bland annat vid Westminister abbey och Buckingham palace. Då jag för övrigt trodde för en stund att jag såg en uniformsklädd prins Harry på andra sidan gatan precis innan vaktbytet. Vet ej om det var han, det var sjukt likt. Poliserna var exalterade så kanske, kanske inte. Jag stirrade i alla fall ihjäl mig.
- Jag har ätit nudlar, soppa och godis.
 
Just nu dock sitter jag i sängen med min vargtröja och väntar på att Alice ska komma hem så vi kan fira med en öl, vad vi ska fira får ni dock inte veta... än förhoppingnsvis...
 
Klemklem på er mina finfinaste.
 

Innan puben.

Vi hade finbesök i lördags! Med pizza och öl peppade vi inför puben.
 

Min mamma fyller år!

Idag fyller min fina, starka, kloka, fantastiska, underbara mamma 50 år! Jag saknar henne jättemycket och jag hoppas hon har det fantastiskt tillsammans med pappa i New York idag! 
 
Kramar på dig mamma, och grattis på födelsedagen! Jag älskar dig!
 

Swan


Mitt i London ligger det många stora parker, detta är en av dem.

Regents Park har blivit mitt nya favoritställe här i London. Jag tog med mig kameran dit igår. Kan vandra runt där i evigheter. Hela atmosfären är så annorlunda, och ljuset är fantastiskt.
 


Onsdag den 24 oktober runt Trafalgar square

Idag mötte jag Moa på Trafalgar Square, vi gick mot varandra med en dramatiskt men vacker körmusik i bakgrunden som kom från scenen bredvid. Vi bröt ihop av skratt och kramades, gick in på ett museum, men brandlarmet gick där så vi lunkade vidare till Pret. Satt där ett tag, välkommnade Alice in i vårt lilla umgänge och gick sedan tillbaka till museet. Mysig förmiddag minst sagt.
 

Några enkla saker att komma ihåg. (made by me)


Ha den äran, min fina lilla espresso shot!

Idag fyller en av mina bästa vänner 19 år! Det är hemskt synd att jag inte kan få ge henne en grattiskram och fira med henne idag. Alexandra är nämligen kvar i Sverige och jobbar för att i december kunna backpacka i Asien! Jag saknar dig massor och ha en fantastisk dag min kära!
 

Crowndale Road, Camden, London.

Igår flyttade vi då in i vårt egna lilla rum i en flatshare. Det är skabbigt as fuck men läget väger i princip upp det. Vi pyntade med bilder, lade in våra kläder från resväskorna och åt pasta. Man kan sitta i vårt fönster och vi njuter av fri användning av wifi (=spotify)!
 
 
Ser enormt mycket fram emot att sitta här med besökande vänner och dricka öl innan man går de sju minuterna till superbra pubbar.
 
 

And if a bouble-decker bus, ja ni kan väl resten?

Tjolahoppsansa!
 
 
Idag regnar det i London. I kväll ska jag och Alice dricka en eller två öl med Moa i Covent Garden och morgon flyttar vi äntligen in i vårat lilla skabbiga skitrum som ligger i Camden. Den senaste tiden har har varit en jävla berg-och-dalbana, rent känslomässigt. Detta är en oerhört omtumlande grej att göra och i söndags trodde jag nästan att vi skulle hamna på mentalsjukhus. London påverkar en helt klart så det gäller att försöka hålla fötterna på jorden och krama sina vänner. De gånger vi har gått ut har varit roliga och galna. Nu längtar jag efter ett jobb, ärligt talat. Men det ska fixas kommande veckan nu! 
 
Just nu sitter jag på vårt vidriga hostel som vi har stått ut med i ca 12 dagar. Alice slumrar, jag lyssnar på the Beatles och peppar mig själv. Vi har i alla fall gjort mycket roligt emellanåt, gått på museum, varit på camdens marknad, promenerat, fikat en himla massa och jag har lyssnat extremt mycket på Harry Potter.
 
En bra sak är i alla fall också att vi går så extremt mycket. Vi väljer hellre att gå i en halvtimma än ta bussen för ca 1,20. Och det märks på jeansen må ni tro barn. Så att flytta till London och inte ha råd med typ ett piss, ja det är också ett sätt att banta på.
 
Ha det fint mina så kycklingar! (ÅÅÅÅÅÅÅHHHHKYCKLINGFANVADGOTT!!!)
Puss.
 

Lördag på portobello road


På en pub i Covent Garden. Vi firade som tusan. Fredagen den 12e.


Instalondon.

Hej allihopa! här har ni nu äntligen fått lite uppdateringar från London! På lördag flyttar vi in i vårt rum i camden och det ska bli riktigt gött! Nu spenderar vi dagarna med att promenera runt, hänga och sånt. Jag har promenerat till themsen och lyssnat på Harry Potter. Jag har haft en oerhört behaglig frukost i parken. Ätit hemma hos Frida. Jag har druckit öl och njutit lite av London.
 


Dagen vi fick ett rum i Camden, fredagen den 12 oktober.


Mys med Moa i Covent Garden den 11 oktober.


Vi återförenades i Notting Hill den 9 oktober.


Ohoy från London!

Hejsan allihopa! Nu ligger jag här i min säng på vårt hostel och bloggar från min iPhone! Tänka sig. Nu har vi varit här i några dagar och sökandet efter bostad fortsätter! Vi har i alla fall träffat Frida och Moa lite vilket se varit himla najs! Jag kan tyvärr inte blogga på riktigt för Frida har min dator i säkert förvar hos sin au pair familj, vill inte lämna den på hostel eller gå runt med den mitt i London. Så riktiga inlägg kommer senare! Hoppas ni har det bra allesammans! 
Vi ses om ett tag då jag inte längre lever på café-wifi och sover i våningssäng! Tjo!
 
 

Idag flyttar jag och Alice till London.

Kan inte riktigt fatta att detta faktiskt händer. Äntligen. Så länge vi har väntat, så mycket vi har pratat om detta, så mycket vi har längtat, hoppats, jobbat och suktat efter detta. Och nu händer det. Jag känner ingen stor ångest i att flytta här ifrån, det känns lixom inte som att jag lämnar något precis. Jag har några av mina finaste vänner kvar här, jag har min familj och hunden, och det är hemskt synd att inte få träffa dem på samma sätt längre, men det är inte avståndet till varandra som är det väsentliga egentligen, vi bryr oss lika mycket om varandra oavsett avstånd.

 

Samtidigt kommer jag till en ny del av mitt liv. En ny chans. En ny start. Det är bara en handfull människor i London som känner mig, jag kan börja om på nytt. Och det är fantastiskt att ha två fasta punkter i allt kommande kaos, Moa och Frida. Det kommer bli underbart att kunna träffa dem igen, några gånger i veckan (förhoppningsvis) precis så som det borde vara!

 

Detta kan lika gärna gå åt helvette, kanske får åka hem igen vid jul, men, då har jag ändå försökt. Så nu bär det av mot försöket och jag hoppas, hoppas, hoppas att det kommer bli tipptopp som bara den! Och att få dela detta med en så fantastisk vän som Alice gör allt bara ännu bättre!

 

 

Vi ses i London.
 
 

 


Den sista måltiden

Idag hade vi en liten hej då-middag, faktiskt i min ära! Mamma, Pappa, Ida, Emma och Maria var sällskapet och vi åt en av mina favoriträtter, balsamicokyckling (dödsgott) och bärpaj med bästa glassen! Vi snackade och kramades hej då. Fina, fina Hübinetteflickor! Världens bästa extrafamilj!
 


Typ ett foto i timmen - Lördag

Hola amigos! Idag körde jag den så kallade, ett foto i timmen! Det är lite svårt att hålla fast vid, så det är på ett ungefär, ibland med två bilder, ibland med ingen! Men i alla fall!
 
NIO - Myste lite med detta galna mysmonster i sängen. Kramades och pussades.
 

TIO - Morgonkaffe efter fruksot i standard-alfapet-muggen.
 
 
ELVA - På promenad in till staden. (Med världens snyggaste lugg...)
 
 
TOLV - Bullfika! Sista fikat på Ekstedts, tog en kanelbulle, i och med missade det på kanelbullens dag och ville njuta lite av något extra svenskt innan jag åkter till London. Alex var mitt fina sällskap och hon njöt också av en "bulle efter frulle".
 
 
ETT - Vi tog en promenad och hittade kastanjer som började falla som bomber runt oss.
 
 
TVÅ - Efter Alex kört hem mig och rotat i mitt rum efter saker att ta ifrån mig aka låna ett tag kramades vi hej då ytterst sentimentalt. Vi kommer inte ses på ca 6 månader.
 
 
TRE - Mellis i packningskaoset.
 
 
FYRA - Hundpromenadsredo.
 
 
FEM - Fortsätter packa.
 
 
SEX - Middag! Det är currykyckling med bulgur. Så jäkla gott och så jäkla enkelt! Allt man behöver är salt, peppar, créme fraishe och såklart curry.
 
 
ÅTTA - I Emmas rum, hänger osv.
 
 
NIO - Elin anslöt sig till oss och vi drack te, åt glass och pratade. Vid halv tolv sade jag och Elin till varan: "Adjö, vi ses om en månad i London", och så tog jag bussen hem.
 

Två nya bloggvänner!

Två av mina vänner har skaffat bloggar, som jag har knåpat och knepat på så de har fått finfina designer! Jag ser fram emot att läsa deras bloggar och jag tycker också ni ska läsa dem! Här hittar ni Emmas och här hittar ni Elins!
 

Ljusfika på Ekstedts

 

Tjenare snyggingar!

Om en vecka flyger vi iväg över nordsjön, jag och Alice, till London. Förhoppningsvis stannar vi där lääänge och har det toppen! 
Jag har ätit laxsoppa.
Nu ska jag till banken.
Ikväll ska vi gå ljus i Alingsås och fika på ekstedts! 
Här är jag: