GBGPOP-kväll på Henriksberg


Bästa sättet att fira är med bärs och biljard

 
Tisdag: Glass i skolan, bärs och biljard och bärs och bärs.
 
 
Billie och Hannes hade kunnat vara syskon, syskonen Bärs.
 

Måndagen med 22 kronor på kontot. Dagen innan pengarna kom.

I måndags började vi göra affischer till öppet hus på skolan som man sen ska tävla med och vinner man så används den. Logiskt. OCH FÖR TUSAN KOM OCH SKÅDA HELA SKOLAN KOMMER VARA SOM EN ENDASTE STOR UTSTÄLLNING! Jag började med collage SOM ÄR SÅ KUL! Smygfotade Billie Bärs, sen gick vi hem. Vi ba "Vi slänger ihop lite blandat gammalt vi har hemma" OCH DET BLEV EN ASGOD RISOTTO! Samt drack vi gamla folköl på balkongen och frös lite. Fin väntan på studiemedlet.
 

Majornafest; lördag

Vi åkte på fest i en stuga i majorna, underbara vänner va fina ni är. Jag älskar att leva livet med er. Alice, Billie och Hannes, kamma er fan aldrig asså.
 

Här får ni lite grym konst att se på

Nina Bondeson:
 
 
 
 
 
Jonas Ellborg:
 
 
 
Ragnar Persson:
 
 
Hannah Höch:
 
 
 
Olaf Hajek:
 
 
 
John Heartfield:
 
 
 
Ragnar Schmid: (Har varit rektor på Kv)
 
 

Hej hopp mina små kattungar

eller något i den stilen. Jag lever utan cash typ alls just nu pga har haft en sjukt rolig månad och roligt kostar! Men den här helgen kanske blir något ändå... Vi får la se! Här finns något annat ni kan se; en arg feminist:
 
 

8 mars

Min kvinnodag bestod av blommor i håret (pga feministsik grej), Se Ola Salo korsfästas, fira Moa på The Barn och sedan Pustervik där vi såg Zhala och dansade tills vi gick hem och sov. Så fin lördag.
 
 

När Moa fyllde 21.

I tisdags fyllde en av mina favoritsmänniskor i hela universum år. OCH SJÄLVKLART DRACK VI BÄRS! Sen gick vi hem och hade efterfest tills Moa tog första tåget klockan 5. Grattis igen du underbara, och lördagen skall inehålla mer firande!
 
 

Utställning

I torsdags hade jag och Billie Utställning på Klubb Kom In här i Göteborg. Vi fick frågan på onsdag kväll så det blev stressigt mend et var riktgit roligt, det var vår absolut första! FÖRLÅT FÖR AAAAAASKASS BILDKVALITÉT men jag glömde kameran :(
 
Här är Billie och två av hennes coola hjärtan.
 
 
Och här är lite mer coolt Billir gjort.
 
 
Jag ställde ut både teckningar och tavlor. Bland annat tre som jag inte har visat än men det kommer!
 
 
 

Fredag som i Kentkväll på Henriksberg!