Hej då 2014

Fan vilket år ändå. Mycket har hänt, minst sagt. Jag har mått sjukt bra och har haft fruktansvärt kul, samtidigt som jag har bitvis mått hemskt dåligt. Av olika anledningar. Jag måste vara ärlig och säga att 2015 ser inte så ljus ut enligt mig, men jag hoppas att jag har fel och ska kämpa för att det ska bli minst lika bra som 2014 eller ännu bättre. Från och med igår tänker jag inte ta någon mer jävla skit från någon och jag tänker ta för mig mer av livet än vad jag redan gör. JAG SKA TA FÖR MIG AV LIVET SÅ JÄVLA HÅRT ATT DET NÄSTAN GÅR SÖNDER. Fan. Kram.
 
 

BEST OF 2014

Precis som förra året så tänkte jag inte sammanfatta året månad för månad utan samla ihop till lixom det bästa allt som allt under året 2014. Are you ready to rock'n'roll? Hehe.
 
BERLIN! Var där två gånger i år, med Kv Konstskola och Alice, Moa och Clara i hela tio dagar. Älskar Berlin så hårt.
 
 
SACHSENHAUSEN! Det mest värda på hela Berlinresan.
 
 
ANDRA LÅNG-DAGEN! Man börjar bakis, festar hela dagen och slutar med att se på Älvsborgsbron när solen går upp.
 
 
HÅKAN PÅ ULLEVI! Finns inga ord.
 
 
 
STOCKHOLMSRESAN! Den var precis vad jag behövde.
 
 
ALLA HÄNG, FESTER OCH UTGÅNGAR! Speciellt i våras. Jävlar.
 
 
KV FUCKING KONSTSKOLA!
 
 
VÅRAN FEST PÅ TAKET!
 
 

BÄSTBÄSTBÄSTBÄSTA.


JAG HATAR JULLOV! JULLOV KAN TA SIG I RÖVEN! ALLT KAN TA SIG I RÖVEN!

Inget photoshop och är bara förbannad och vet inte vad jag håller på med i livet. Men det är kul att låtsas att man har en tvilling ibland. Kolla vad fina vi hade varit.
 
 

GOD JUL!!!!

GUD JUL PÅ ER ALLESAMMANS OCH KOM IHÅG: VA SNÄLL OCH HA KUL!
 
 
 

ASSÅ SKIT

Snart är det jul och det är ju kul. Mest funderar jag på namnbyte och sånt. Framtid och det där vanliga. Vad ska jag heta? Alla andra tycker till så mycket och det enda namnet jag vill ha tycker ingen annan om förutom min kära syster. "skit i vad andra tycker" tänker man då att man SJÄLVFALLET ska tänka, men det är så mycket lättare sagt än gjort. Ska jag sen gå runt med ett namn som ingen annan tycker jag borde heta? KANSKE. Fan. Jag vill verkligen byta förnamn, vem är Josefin lixom?!?! Men det är svårt när alla andra tycker jag ska heta olika namn som jag inte känner för helt 100. Och det namn jag kommit på själv håller inte andra med om. MEN SÅNT ÄR VIKTIGT!!!! Fan. Det är svårt.
 
Så här ser jag ut när jag tänker på sånt. Fast tar kort på mig själv samtidigt.
 
Kram.
 

Älskade hemmafest/Sitt-fylla i Emmies kök

 

I mitt nya hem.

Igår när jag vaknade vad det ett fantastiskt ljus i mitt sovrum, och ni vet damm som flyger runt och blir vackra små stjärnor i motljus och sånt. Då vill man ju fota men man kan ALDRIG fånga sånt NEJ! men här har ni lite bös samt MIN FENOMENALA KATTLUCKA! Kom hit på besök och ge mig Åbro 7,3 genom den danke!
 

Fest med FOF

I onsdags hade vi i klassen taco-glögg-mys och öl hos Lovisa och igår var det julfest på skolan inför jullovet! Fina människor har man omkring sig sannerligen. Är tacksam för Kv att jag kan spricka när som helst.
 

HÄRLIGA TISDAG! / PYTTAN <3 SPONTANITET

Efter öl var det spelning och sen mera öl. Älskar trevliga vardagsutekvällar.
 
 
 

http://open.spotify.com/track/4eZDMbQm12jmaTFT6fOBwo

Hejsan allesammans! Här sitter jag i mitt en vecka gamla/nya kök och väntar på något. Allt är bra men jag går ändå runt (lol) och väntar på att bli sjuk på riktigt, alltså feber osv. Jobbar på i skolan sista veckan innan lov nu, ett lov jag inte ens vill ha! Det finns inte så mycket att berätta. Det har varit en konstig och bra helg. Jag ska nog blogga ikväll om min nya lya för den som vill veta! KRAMAR
 
 

JOHANNA!!!

En liten dokumentär jag gjort som skolprojekt om min vän Johanna. Detta är en liten text jag skrev om verket:

Vem är Johanna?

Den vanliga människan, som är som vem som helst.

Idag älskar vi att titta in i andras liv. Se hur andra äter, festar, bor och klär sig. Många visar upp en sida av sig själva som är den bästa. Är den sann? Är det äkta? Kanske ibland, kanske alltid. Jag vill visa en ovanlig person som samtidigt är precis som alla andra. En sida av hennes liv som många kanske reagerar på, andra känner igen sig i. Är den helt sann?

Detta porträtt av Johanna är en liten dokumentär. Min inspirationskälla är Stefan Jarls ”Dom kallar oss mods” men jag har lagt in mitt eget mer naiva och lätt komiska uttryck för att berätta om Johanna som inte alls är alkoholist, hemlös eller fattig. Hon är precis som alla andra, men samtidigt inte alls.
 
HÄR ÄR FILMEN! Säg gärna vad ni tycker, bra som dåligt. Kram
 
 

ABSOLUTE PARTY 2000

I lördags var det även så att vi hade fest på Taket! FAN VA KUL DET VA! Bäst va när DATAPUNK spelade punk och alla mina vänner, klasskompisar och tusen tack till David som gjorde detta möjligt!
 

ABSOLUTE KONST 2000

I lördags hade vi i FOF och BRUM på Kv Konstskola utställning på Taket här i Göteborg. Vi gjorde det tillsammans utan skolan och tack vare David i BRUM som är med i föreningen. På kvällen hade vi fest. Dem bilderna kommer imorgon eller i natten kanske...