När jag fick min första hjärnskakning!

I söndags ca 23.30 stod jag uppe på trappen utanför vår stora fina villa och rökte med Billie. Fort som attan går jag från att må jättebra till att behöva spy till att jag säger "jag tror jag svimmar." Jag vaknar av att jag sitter nedanför trappan och är helt bortdomnad i hela kroppen. Billie ringer ambulans och jag fattar inte alls vad som händer. Jag minns inte att jag föll ner för stentrappan ca tio steg och slog i huvudet rejält. När ambulanspersonalen kommer sätter de på mig en nackkrage, en sån där hård i plast. Jag får absolut inte röra nacken. De bär in mig i ambulansen och jag blundar hela tiden. De sticker mig i armarna och händerna flera gånger och jag skakar som fan. Att åka ambulans är otroligt läskigt och obehagligt. Du har ingen kontroll, bilen skakar som in i bara helvete och fort går det. Du är fastspänd men faller handlöst samtidigt. Jag kommer till sahlgrenska och det känns som att tio personer kollar min kropp på samma gång, "Känner du det här?". Kollar pupiller, sätter på allt möjligt konstiga saker på mig och spänner fast mig så jag inte kan röra mer än tår och fingrar. Jag är fastlåst i kanske en timma till jag blir röntgad och sedan en timma till. Allting gör ont och jag tänkter att jag kommer dö, varför svimmade jag? När kragen sedan kommer av flera timmar tidigare har jag en rejäl hjärnskakning och min hals är sträckt. Huvudet väger tio kilo mer helt plötsligt. Jag måste ta det lugnt nu i två veckor. Det har gått snart fyra dagar och det kryper redan i kroppen. Men jag är så jävla tacksam att det "bara" är en hjärnskakning. Fast fy fan va läskigt det var. I måndags hittade jag fyra elektroder på min kropp som de glömt ta bort, Jag har ett enromt blåmärke på höften som blir värre och värre. Min skalle är svullen och har sårskorpor och jag längtar hem och tillbaka till mitt liv! Men snart så.
Här är jag på natten: soon to be frigiven 04.13, från slangar in i mina vener följt av lite coola blåmärken:
 
 

GRAVEYARD

Igår såg jag Graveyard på Pustervik. Det var fett som fan. Nu: sabbad nacke.
 

En utflyttningsfest


TACK OCH HEJ!

Tack för de som frågade. Men jag väntar på mer, så vi börjar med de två fina frågor jag fick och så ska jag göra ett längre inlägg om den tredje FÖR DEN VAR SÅ BRA. Tack "f.d kollektivmedlem" för den!
 
Någon undrade vad jag har för mysbyxor, den frågan kom från "Gissa hehe" och jag vet vem du är OCH vart du bor ditt snusk.
 
Jag har gamla rutiga pyamasbyxor på mig. En kan skåda dem i bakgrunden i denna egobild:
 
Sedan fick jag en fråga från "jojo" som löd: Saknar du mig? Kan du flytta till Uptown? Är vi coolast i Sverige? Tror jag det.
 
1. JA FÖR FAN JAG SAKNAR DIG!
2. Kanske någon gång i den snara framtiden hade varit kul :)
3. Dum fråga. Det vet alla redan.
 (Kram på dig gullet)
 
 
Fråga mig mera jag lovar att vara jätteärlig och det kan bli till stor hjälp om ni hjälper mig lite.
Snart kommer det ett inlägg om musik samt ett inlägg med lite fest bilder. Puss.
 
 

Jesper och hans band

I lördags fotade jag Jesper och hans band, så ni får se lite extra, oseriösa bilder med.
 
 

LIVET ENLIGT WILDA

Tidigare har bloggen varit ett stort intresse för mig. Nu har jag totalt tappat det- Jag har bloggat typ tre gånger de senaste två månaderna? Känns fett tråkigt verkligen. Igår kom jag dock på en idé som jag ska göra. Inte bara fotografera mera igen (vilket är fett svårt att komma igång med igen, känner mig låst) utan också diskutera mera och prata mera. Skriva mera. MEN JAG VILL HA ÄMNEN! Ge mig saftiga ämnen att bita tag i och så kommer jag med mina personliga resonemang om vad ni vill! Det kan vara allt från hur jag lagar mina asgoda pannkakor till livets mening. Ge mig frågor och jag ger er något?
 
EGOIST? kanske du tänker nu, VEM VILL HÖRA DIG SITTA OCH TJÖTA OM SKITSAKER? Nä men ingen bad dig vara med. Ja lite egoist är jag hehehe :) En av mina största hobbies är att se mig själv i spegeln. Så jag väntar spänt på era tankar och tar mer egobilder så länge. Tjo.
 
 

LEON

För två veckor sedan hade vi en liten "photo-shoot" som man kallar det då jag fotograferade Matilda och Tony för deras lilla ASBRA (förövrigt) duo. De gör skitcool elektronisk musik.