Best of 2013

Året 2013 har varit ett lite galet år. Och istället för att visa "åh det här gjorde jag den månaden, och det här gjorde jag den månaden" i ett aslångt inlägg så tänkte jag göra "det bästa med 2013! Ordningen har ingen betydelse till braighet. (Svenska någon?)
 
FLYTTEN TILL MASTHUGGET
 
 

FOLK SOM VARIT BORTA MEN KOMMIT HEM IGEN (långt och kort)
 
 

BRÄNNÖ MED MATILDA PÅ HENNES FÖDELSEDAG (kallt, blev till varmt blev till storm)
 
 
 
STOCKHOLM MED MOR
 
 
 
ALICE FLYTTADE IN
 
 
 
CHRISTERFESTEN (såklart)
 
 
 
ALLA SOMMARHÄNG UPPE VID MASTHUGGSKYRKAN (min favoritplats på jorden)
 
 
 
KV KONSTSKOLA
 
 
 
LONDON (mina två sista månader och sommarbesöket)
 
 
 
WAY OUT WEST (som var det bästa året hittills)
 
 
 
OXFORD (att för en dag få komma tillbaka till en av mina absoluta favoritställen)
 
 
 
ALLA ÖL VI DRUCKIT (har aldrig förut druckit så många öl som jag gjort detta året)
 
 

Last Christer @ Pustervik!

Okej, för er som aldrig har lyssnat på Christer i P3 är detta kanske fullkomligt ointressant, men jag, jag ÄLSKARÄLSKARÄLSKAR Christer i P3 som nu ska lägga ner efter 11 år i etern. De hade avskedsfest på Pustervik igår och vi gick självfallet dit! När vi kom dit välkomnades vi av Christer själv, Morgan och Hanna och alla kramade alla som om vi kände varanda. Till Christer sa jag att "Ni är så himla bäst" och han svarade "Men ni då! Men ni då!" De var öppningstal och nakenchock och dans och omskriven Last Christmas till Last Christer så det blev allsång, konfetti och mer dans. Matildorna sjöng livebands-karaoke ledd av relationsråds-Matilda. Under kvällen haffade vi Christer och tog bild med honom, fantastiska människa, Det blev låte krångel med kameran så därför fick vi två bilder, en mörk och en jätteljus men det spelar ingen roll alls! Jag sa då att jag älskar hans bok Gräspojken och han ropade "Har du läst den!" och kramade mig igen och jag vill vara hans bästis förevigt i princip. Jag, Matilda, Moa, Johan, Clara, Ebba, Matilda och Oskar dansade och hängde och njöt av en FABFABFAB kväll som jag aldrig kommer glömma. Puss och kärlek.
 

Juldagen

Förfest och Pustervik! Med Elin, Alice, Emma, Frida, Matilda, Ida och Clara som är hemma från London i två veckor samt Oscar som helt plötsligt kom hem från Australien!! Men tyvärr fick han gå hem lite tidigare... Kul kväll!
 
 

Julafton 2013

Julaftonsfrukost:
 
 
Familj och tomtegrötslunch:
 
 
Spela Göteborgs-spel:
 
 
Gran, julmat, paket och familj:
 
 
 
 
 
Mera Göteborgspel:
 
 

Ölen dan före dan före dopparedan

Igår kväll var enda chansen för mig att träffa Alexandra som var hemma från Stockholm en snabbis över jul! Jag och Elin, som nyss kommit hem från Afrika träffade Alex för öl!
 
 

Minijul 13

I lördags firade jag, Alice, Frida och Moa minijul hos oss. Vi käkade julmat, drack julmust, lyssnade på julmusik, värmde på glöggen, hade julquiz, bytte julklappar och åt massa choklad. Så himla mysig och fin tradition vi har startat. Perfekt uppvärmning till julen!
 
 

På söndagmorgon åt jag och Moa tomtegröt.
 
 
Jag sade hej då till henne och Alice och drog till Skara. Sedan hittade jag dess bilder i min kamera...
 
 
God Jul önskar Johan Wersterfors!

After-exam-beer-drinking

Idag har jag äntligen skrivit tenta i engelska som har legat över mig som ett spöke hela hösten och nu gäller det bara att jag har klarat det. ANNARS så sitter jag nu här och FJOMPAR mig, mest för att ha något att blogga om och för att jag är efter-tenta-glad och dags-att-dricka-öl-pepp. Åh kram på er <3
 

Torsdagsöl, musikhjälpen och julfest på Kv. (Och förlåt för dåliga mobilbilder, jag önskar mig en kompaktkamera i julklapp)

I torsdags drack vi öl för att ta avsked av emma som ska ut och resa och segla tills april!
 
 
På natten åkte jag, Alice och Matilda till Gustav adolfs torg och vinkae till Emma Knyckare och Klara Zimmergren osm att i buren, vi köte idell- mat och förmodligen åt i TV, vi vet bara att vi filmades.
 
 
I går var det julfest på Kv konstskola! Vi hade knytis, julklappsbyte, Ett suprise-luciatåg, elever som spelade och sjöng, alla var superbra och min rektor slukade eld. Nu är det jullov!
 

Emma är hemma!

Emma är hemma i en vecka mellan olika segelbåtar och resor! Igår bjöd hon mig på middag på Nonna i Göteborg OCH DET VAR SÅ GOTT ATT VI NÄSTAN LIPADE! TIPS! Sedan gick vi till andra lång (eh nä inte alls där jämt) och drack öl med Alice! Väldigt fin kväll. Tack igen Emma för fab facking middag <3
 

Söndag och måndag genom mobilen.

Snö, snö, snö. Fira bror och far. Gå ombord på ostindiefaraen Götheborg, Billie på en bänk och Moa på husaren samt hemgång i ett upplyst Haga.
 
 

The Muppet's Christmas Carol

Den bästa filmen man kan se få här års är Mupparnas Julsaga! Älskar den totalt och jag tror att jag och Alice såg den ca fyra gånger förra december. Se den någon adventskväll vetja!
 
 
 

När november blev december

I lördags drack vi bärs.
 
 
I söndags hade jag adventsmys med Frida.
 

Så kan vi segla på månen tillsammans

Hej svejs från tisdagsfrukosten! Här kommer lite kassa bilder, mest för att ni ska ha något vackert att titta på. Och sedan så kan jag säga er att detta är en låt jag lyssnar på typ tio gånger per dag nu, även denna.
 

Jultips!

Hej alla männiksor! Här kommer ett tips till alla i vintermörkret, en liten julkalender som ger svar på tal! Klicka på bilden och följ den varje dag fram till jul så kanske det gör livet lättare att leva som människa.
 
 
 

NU ÄR DET JUL IGEN!

ÄNTLIGEN! Idag är det första advent och det betyder att jag ÄNTLIGEN får lyssna på julmusik, käka lussekatter, dricka julmust och göra ALLT som här julen till, vilket jag och moa har kommit överrens om att vi inte skulle göra innan första advent, för då blir det så mycket på en gång och så tidigt att vi tar ut allt i förskott. För vi älskar julen så jäkla mycket! Men NU JÄVLAR! Här får ni som har missat den: MIN BRILJANTA OCH PERFEKTA JULLISTA:
 
Pepparkakshästar