Stockholm

Min lilla resa till huvudstaden för att hälsa på Alex har varit gött som bara den och lite till. Allt började med en veggoburgare på gatukök och en öl. Gick över i ett besök på Alex skola, ensam och skön promenad på söder, vi blev utelåsta i fem minuter och drack dyr öl. Men fan va fint det vart. Alex du är en stjärna i mitt tak. Helt klart.
 

Hej från el stockholmo

 

Grattis min fina moder

Idag fyller min mamma 52 bast. Man kan säga att jag gillar min mamma, hon har gett mig livet och det är inte så fel. Sen har hon en klok hjärna och ett fint skratt och kämparglöd utav bara helvette. Min fina mamma.
 
 

IT'S SUNDAY NIGHT BABY AND I'M ALIVE

HEJ ALLA MEDMÄNNISKOR! Det är söndagkväll, jag ska dricka öl och se rockare rocka. Känner mig jävligt snygg och det är jävligt gött när man inte mår så jävla bra i huvud och själ. Fan va jag svär. Så en av mina favoritgrejer att göra när jag känner mig like a babe är att föreviga det. Håll till godo. Och även ett tips till alla där ute. Det är kul. SÅ ÄLSKA DIG SJÄLV OCH FUCK THE REST!! Puss från Pytt.
 
 

Onsdag i FOF-salen v 43

Alla jobbar på, vi äter dumstrade bakverk och på kvällen lekte jag med tuschpennan. OBS inte ett projekt i skolan, bara något kul.
 
 

Till Alice.

Hej min bästaste vän i hela världen. Hoppas du har en bra dag. Jag har det. Här är några av mina finaste bilder på dig som sammanfattar dina främsta sidor bra. Kram Pyttan.
 
PS. Den sista bilden kan nog vara min favoritbild genom tiderna.
 
 

En egobild och en snapchat

En trött Pyttan och en fullkomligt rimlig reaktion på "jag gick föra Håkan Hellström i kön".
 
 

En så in i helvette regnig onsdag

I veckan har vi hållit på med screen-tryck, verken skulle bygga på fragment från London resan. I går var jag smygfotograf. Så här kan det se ut: (I mängden kan ni även skåda två av mina verk)
 
 

Kläder till salu

JAG SÄLJER MASSOR MED GAMLA KLÄDER PGA TRÖTT PÅT. Finns en superfin väska där i smörjan. Ta en titt på: http://kladertillsalu.tumblr.com/
Och grattis till oss som inte är små utan lite större som det sällan finns fina kläder att få tag på FÖR ALLT ÄR FÖR SMÅTT ÖVER BRÖSTEN. why? jaja, titta och köp. behöver cash pga köpte massa löstobak för 150kr som jag sedan märkte luktade fan. DET VAR DUMT GJORT AV MIG! tihi.
 
 

London del 2

Mest konst och mera öl.
 

London del 1

Mest öl, sen kom skolan.