TRIPPY KALEIDOSCOPE


DET ÄR ROCKFREDAG OCH JAG ÄR SMÅFULL OCH ENSAM I MITT RUM

IDAG HAR JAG GÅTT RUNT PÅ STAN OCH KÖPT EN FEEEET PLATTA!!!
 
(PSYCADELICROCKFUCKYEAH!)
 
 
Sen träffade jag Johanna och drack kaffe som blev två öl och nu är jag lite full och ensam på mitt rum och väntar på vad som ska hända.
 
 
DÅ SNUSAR MAN på sitt sexigaste sätt
 
 
OCH DET ÄR JU ROCKFREDAG!
 
 
Och som en sann rebell som man så gärna vill vara så gör jag det som är MINST OKEJ och är kär i mig själv.
 
 
JA DEAL WITH IT!
PUSS!
 

OBS!

Mitt öga ibland skelar iväg från mig. OBS! OBS! OBS! om någon typ har en asnajs butik i Göteborg och behöver en cool tjej som älskar second-hand kläder och är fett bra på att lyssna på musik och är helt ok trevlig, inte överdriven, och har jobbat som volontär på myrorna, ring mig på 0730252528 eller lägg en kommentar i detta inlägg är ni vänlig. Jag är beredd på att jobba hårt för evigt i princip. OBS! OBS! OBS! om någon vill spela rock n roll med mig så är ni varmt välkomna. Jag och johanna bildar nu ett band med anknytning Göteborg (och kanske Uppsala). Vi spelar bara rock som är bra. Alltså inga fjanterier. Är du en människa typ gärna trummis så lägg en kommentar. Du behöver inte vara asbra för det är inte vi men vi ska bli.
 
Keep on doin that rock n rollin och ta hand om varandra.
 
 

OBS OBS inte ofeciell affish... men boka in det i er kalernder!

 

MIN KLASS <3

Lovisa saknas dock :(((
 
 

Jag tog en buss till Jönköping

Allt började på Sofiehof.
 

Här bor min syster!
 
 
Här bor Adam och snart med Matilda!
 
 
Skoja bara... här är det!
 
 
Kök som har charm.
 
 
Jag fick en ukulele!
 
 
Dagen efter vart man bakis och spenderade tiden med att spela lite musik.
 
 
Det var typ det, sen tog jag bussen hem igen!
 

JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD ATT VI INTE ÄR SOM DOM!


DU DUGER INTE!

Det är svårt när en tvivlar på det en trott varit det rätta för en. Jag vill inte längre. Jag ger upp, jag skiter i det. Det är inte rätt för mig. Jag vet vad jag vill men kommer det någonsin att gå?
 
Vad är ditt syfte här på jorden? Vad är du skapad till att göra, Pyttan?
 
Bara för att en tycker att något är intressant så betyder inte det att det är rätt sak att jobba för. Vad får ditt hjärta att brinna? Vad är det enda du alltid vill göra. Det som är det bästa du vet. Något du skulle kunna dö för.
 
Jag vet precis vad det är.
 
Men tänk om det bästa jag vet, det jag skulle kunna dö för, det som är mitt syfte... Tänk om jag inte är bra nog? Vad håller jag på med???? Jag kanske bara tror saker om mig själv? Tror att jag är bra på det jag vill, för ingen vet ju. Ingen kan säga "jo du är grym". Men så fort folk får veta så kanske de inte säger något alls. Någon jävel kanske öppnar sin käft och säger "du duger inte".
 
TÄNK OM JAG LURAR MIG SJÄLV I ALLT?! ALLTING I MITT LIV?!
 
Jag är livrädd för att mista allting och vissa människor i mitt liv. Jag är stressad över detta konstant och vill bara ha vissa saker klara för mig. Så vad är nästa steg? Vart härnäst? En ny sattsning. Helhjärtat och med all min jävla kraft jag kan finna i denna kropp. Helvettes jävla kukhål.
 

8 MARS (KÄMPA GÖTET!)


Självporträtt i hissar, solsken och Bandet Alltså.

 

Pyttan bloggar om musik!

Ni som känner mig vet att jag är lite av en nörd när det kommer till olika band och sånt. Musik är mitt absolut största intresse of alla fucking times everrrrrs. Jag är en av oss alla som ofta lyssnar på musik i spellistor, man har sina favoritlåtar i listor på spotify och så fort man är själv stoppar en in hörlurarna i öronen. Men en annan sak som jag älskar att göra, när jag har tid för det är att lyssna igenom hela album från början till slut. Aktivt, när man verkligen LYSSNAR på musiken och njuter av den på ett annat plan. Självklart gör man oftast detta när man lyssnar på vinylskivor (eller väldigt ofta på vagen också, väldigt bra ställe att göra detta). Det finns plattor i min samling som är rena mästerverken. Just från början till slut. De kräver att en ska lyssna igenom den hela vägen, ofta för att låtarna hänger ihop hela vägen. De behöver varandra. Ett album blir till ett helt verk istället för skilda låtar som bara är samlade på ett ställe som är så vanligt. Så jag tänkte tipsa er om vilka jag anser att man ska ha lyssnat igenom aktivt i sitt liv minst hundra gånger innan man kan dö nöjd. Har man icke lust för vinyl så funkar spotify lika bra men då kan man ju inte ha på listan på "shuffle". Bra högtalare är alltid ett plus eller åtminstonde vettiga hörlurar. SÅ VAD KNARKAR DU PÅ DETTA VIS DÅ PYTTAN?!?! Jo det finns två plattor som MÅSTE lyssas igenom hela vägen.
 
Min nr. 1 knarkskiva är en av två mästerverk av Pink Floyd. Alla har väl hört låten Money? men man ska höra HELA plattan! DARK SIDE OF THE MOON (MOTHERFUCKERS)
 
Den andra plattan är då såklart Pink Floyds andra mästerverk. THE WALL
Så äckligt bra att jag gråter alltid lite för jag vet inte vad jag ska ta mig till. Tänker också på min mamma. Det är så jag är uppfostrad.
 
Båda dessa plattor fick jag ärva av min mor och far. Tack.
 
Slut på listan. Ha så kul. Kram.
 

Älska din vagel!

Ibland sviker kroppen dig men äg det och älska det och ha kul med det. I'm a babe, you're a babe, EVEBYBODY IS A FUCKING BABE! Livet blir så mycket roligare om man är lite kär i sig själv. När mycket annat i livet är svårt och en är stressad över saker man inte kan rå för så man får FACKING PSORIASIS av skiten så kan man i alla fall titta på sig själv och njuta av att en i alla fall har ett jävla fejs! Alla har ett fejs. Älska ditt fejs. Kram.
 

MOA DEN GOA FYLLDE ÅR IGÅR!

Grattis igen du fina, FINA människa!