GABRIEL

Idag träffade jag min vän Gabbe! Tog lite foton till mitt nuvarande projekt men fick så många fina på grabben! De till projektet finns här i men de kommer antagligen bli i färg sen. De får ni se när allt är klart i augusti! Ni får ni detta i alla fall för de blev så jävla fina.


 

DAS ROCKER

 

Hej!

Ville vara säga att allting är väldigt bra.
 
 
Hej då!

MIDSOMMAR 2015

Och cred till Åke som har tagit några av de fina porträtten vi kan skåda här.
 
 

BILLIE BILLIE BÄRS

Tyckte bara att denna bild var så jäkla fin i färg så ni måste få se den!
 
 

Åstol

Denna måndag och tisdag tillbringade jag och Alice ute på Åstol tillsammans med Åke och Jonatan som jobbar på rökeriet där.
 
VI FISKADE LITE
 
 
VI ÅT RÖKTA RÄKOR HELVETTE VA GÖTT DET VAR
 
 
ANDRA DAGEN MATADE VI MÅSAR PÅ BERGET OCH STEKTE I SOLEN
 
 
JAG OCH ALICE GICK TILL RÖKERIET OCH DRACK ÖL
 
 
SEN ÅT VI MER RÖKTA RÄKOR! OCH LITE KRÄFTOR... OCH EN HUMMERKLO.
 
 

West Pride 15


Moa och Johan och den rullade ciggen. Igår, fredag.


Jag tänker på dig.


Johan hänger på Andra lång.


Moa och Johan


27 juni 2015 / Alice


Fotograf: Åke


VAD SKA DU GÖRA I SOMMAR DÅ WILDA?

Jag ska gå en sommarkurs på Valand och plugga foto!!! Imorgon ska jag gå in genom Valands portar och ha något riktigt där att göra. ASKUL OCH FETT JÄVLA LÄSKIGT! OMGOMGOMGOMG. jaja KRAM!
 
 

ANDRA LÅNG-DAGEN 2015


EN SORGLIG DAG VI GJORDE DET BÄSTA AV

I fredags var det avslutning på Kv Konstskola. Vi åt. Jag ledde öppen scen och vi spelade såklart. Vi festade lite också.
 
HEJ DÅ DE TVÅ BÄSTA ÅREN I MITT LIV!!!! Och jag är så tacksam för att jag fått detta, träffa dessa fantastiskta människor och vuxit och lärt mig så mycket om ALLT! Tack och kärlek och rock on!
 
 

Rubrik saknas

Jag har så sjukt många bilder som ligger och väntar på att jag ska redigera de stackars satarna. Men jag saknar redigeringsprogram just nu pga olika anledningar MEN!!!!! Frukta icke! Det är på väg att lösas, förhoppningsvis idag! Men tur  är väl fan då att jag kan redigera bilder i mobilen så kan dela med mig av några telefonbilder från denna leverförgörande helg. Så kommer det mer en annan dag inom en mycket mycket snar framtid!