Stödfest på F! på Pustervik, fredag.

 

UPPDATERING!

HEJHEJHEJ hemskt mycket hej! "VART HAR DU TAGIT VÄGEN PYTTAN?! BLOGGA MERA" kanske många tänker som inte träffar mig så ofta. JAG ÄR HÄR OCH LEVER GÖTTIGA LIVET! T ex:
 
Går på vänsterpartiets valupptakt i Majorna med Clara och lyssnar på Jonas och andra!
 
 
Dagen efter var vi tillsammans med 2000 andra och demonstrerade mot Svenskarnas Parti. Skrika jättehögt och äga sönder rasistsvinen.
 
 
Börja andra året på Kv där man röker ibland.
 
 
Men vi röker inte bara, vi gör konst också såklart! Tillexempel idag (fredag) hade vi performance, vi började med att springa runt på en gräsmatta, kasta bollar på varandra, låta konstigt och följa efter varandra mellan träden. Sen klädde vi in oss i olika saker och skrek fula ord. Sen gjorde vi riktiga performances. I min grupp lekte vi blindbock och revsönder en skvallertidning, halva skolan tittade på. Så jävla rolig dag!
 

IDAG BÖRJAR KV IGEN!

ÄNTLIGEN! Den sommaren som jag aldrig ville ha är över! Snabbt gick det ta mig tusan, mycket tack vare Myrorna tror jag! Idag börjar jag en andra års utbildning - Färg och form fördjupning, eller FOF som det i kv-mun kallas. JAG ÄR SÅ LYCKLIG IDAG! Världens bästa Kv. Ska bli så roligt att träffa många igen och alla de nya som börjar, lära känna de man inte hann lära känna förra året och få en egen plats där man aldrig behöver städa undan sina grejer.
 

VISDOMSORD!

När vi bodde i London så kom det ett uttryck till vår grupp från Clara och Moa som jag tycker är helt fenomenalt som jag vill dela med mig av. Lite som torsdagspepp till alla och mig själv. Det handlar om att alla felar, alla är människor, alla bajsar, har dålig andedräkt på morgonen, gör bort sig, känner sig dåliga, är rädda, har komplex, har ångest, hatar sig själva ibland, tycker att alla andra är bättre än en själv. Även drottningen av halva världen tänker så här med. Jag har inte träffat henne personligen men jag vet det. Uttrycket är "Even the queen..." T ex "Even the queen blir ibland dålig på bild". FÖR MAN GÅR SÅ OFTA RUNT OCH TÄNKER ATT ALLA ANDRA ÄR SÅ PERFEKTA ELLER HAR DET SÅ JÄVLA BRA! MEN NEJ! Alla har sin share av dåligheter. Här har jag knåpat ihop en bild som ni kan titta på, ha som bakgrundsbild på mobilen eller sätta på badrumspegeln. OCH KOM IHÅG ATT PERFEKTHET ÄR INTE NÅGOT ATT STRÄVA EFTER! Sattsa på att vara fina människor, göra vad som känns bra i magen och LEV utan hämningar med alla era brister synliga för det gör er till dem ni är i all er fabulösa männskliga utstrålning! HÄMMA ER ICKE! Jag ska också tänka på det. Asså man kan använda det här uttrycket till allt! KRAM!
 

Jag hatar alla dessa jävla rubriker.

HEJ! Sista dagen på Myrorna idag! Har varit volontär där hela sommaren och har lärt mig jättemycket! Hittade en JÄTTEFIN klänning som kom in idag. Tog den. Måste visa. Jag som lägger upp ca ett inlägg per år om mina kläder pga bryr mig ej MEN NU GÖR JAG DET HEHE. Så nu är det långhelg ledigt innan skolan börjar på måndag! YAY! Ni ser ju på bilderna hur glad jag är. (OBS EJ IRONISK ÄLSKAR MIN SKOLA)
 
 

Sista sommarkvällen spenderades uppe vid Masthuggskyrkan


WAY OUT WEST 14: lördag

Sista dagen! Seasick Steve först ut, sjukt skön snubbe! Sedan Linda Pira och Ladies First, några tjejer läste poesi om samhället, feminism och rasism som fick en rysa och jubla, satan va bra de var. Sen såg vi Maggio, MEN HON SPELADE HELA HUSET OCH HÅKAN KOM INTE! SPELA INTE DET LÅTEN I GÖTEBORG UTAN HÅKAN!!! BESVIKEN! Robyn & Röyksopp var feta som fan. På Gbg film studios såg vi Zhala OCH ROBYN KOM DET VAR FETT SOM FAN, sen avslutades allt med Seinabo Sey i en sjukt varm lokal.
 

WAY OUT WEST 14: fredag

Andra dagen på WOW vart det massa dricka, Conor Oberst, lite Les Ambasadeurs, Sexism på hög nivå under Outcast, vi kunde inte stå för det och drog tillsammans med många andra som fick nog. Hamnade på Liseberg och såg lite av knäppa Mac Demarco men drog sen på skogsfest istället.
 

WAY OUT WEST 14: torsdag

Torsdagen, första dagen bestod av Markus Krunegård (Jävla geni) lite crazy dans till Rebecca och Fiona, hörde lite Motörhead från öltältet, lite The National och sist Jonathan Willson och fuldans på Pustervik.
 

Patti Smith-onsdag och lördagshäng