Uppdateringen

Hej, bloggen står lite still just nu för det gör jag med. Jag har inte så mycket att blogga om nu men ska fixa en eller två anledningar asap. Det senaste har jag:
- Köpt en långklänning på Beyond Retro som jag blev helt kär i.
- Haft Elin, Emma och Alex över på dippstavar och popcorn.
- Skrivit och målat en del.
 
Förlåt för tråkig blogg, men jag kan inte förklara varför, kan inte öppna mig helt om allt som händer i mitt liv. Men jag hoppas ni vill läsa sen igen.
 
Kärlek så länge!
 

Tisdag; träffar Emmie på Bengans och Marcus i Haga


Things that happens in our kitchen


Bara lite bilder från igår och idag

Kylskåpspoesi och köksdans.
 
 
Jag tar egobilder.
 
 
Klädbytardag, vandalisering och tattuering.
 


Grattis Frida!

Och idag fyller världens bästa Frida år! Min gamle trogna vän som alltid finns där för en, hon som ser hur man faktiskt mår och hon som är världsbäst på att fråga och lyssna. Hon som är så otroligt fin och klok och kreativ och min way out west buddy forever. Frida, du betyder så mycket och jag älskar dig, det vet du. Ha den fantastisk 20 års dag nu. Grattis på dig med kärlek från mig.
 


Grattis Alice!

Idag fyller finaste, finaste Alice 20 år! Jag hoppas hon får en fantastisk födelsedag, denna tjej som är så stark, och vis och rolig och snygg och säger vad hon tycker och tar för sig av livet. Älskade Alice. De minnerna jag har med dig är speciella, Broder Daniel och Håkan på Way out west 2008, när vi sprang runt som poppare och spelade in underground-videon, när vi varit de enda som har dansat så fort Broder Daniel börjat spelas, och när vi flyttade till London och allt internt vi skapade tillsammans i det lilla rummet i Camden, på bussen eller på promenaden hem. Jag ser fram emot att skapa fler minnen med dig. Älskade Alice. Grattis!Igår med Emma på Husaren och en Håkan-låt på ett träd


Livsviktigt.


Målat

Här kommer lite saker jag har målat på det sistonde. Jobbar ju som sagt på att komma in på Dômen i slottskogen men känner mig som pluto och Dômen är solen typ. Men jag övar och övar och övar och övar. Har bland annat börjat måla av mina vänner för att öva mig på olika typer av ansikten så att det inte alltid bara blir samma. Känner mig inte alls så bra som andra verkar tycka, men ser det som en bra sak för då kan man utvecklas mer!
 


HAR JAG SNYGGA VÄNNER ELLER VAD?!


Fredag den tolfte osv

Hejsan på er! Snart ska jag ta spårvagnen till Bergakungen, äta och gå på bio med min kära moder! I övrigt läser jag mycket pga skolan, det regnar i Göteborg och jag vill ha tillbaka solen, lyssnar på nyfunna bra artister tack vare att de är bokade till Way out west, äter grönsaker med curry, målar och längtar så jag dör till Håkans nya platta. Vad har ni haft för er det senaste?
 

Dagenefterkaffe med Alex


Inflyttningstacos, en blivandes 20-åring får present och en öl på andra lång.


Lördag på Masthugget: Pestopasta, vin och fyrmanna kotte som fick oss att skrika halsen av oss.

§

Torsdagsmys i en lägenhet på masthugget

Igår mötte jag upp Frida, vi var båda hungriga och kände för en uteservering så det fick bli vasagatan idag igen. Och ja, vem kommer inte och sätter sig bredvid om inte Adam Lundgren, IGEN. Han förföljer nog mig eller nåt. SUCKVADJOBBIGT! höhöhöhö. Ne men där satt vi, sen gick vi hem till mig och skulle laga mat när vi insåg att det inte fanns någon ström i lägenheten min... hepp... hopp... SPÄNNANDE! Så när Elin kom gick vi och köpte pizza istället, inte så bra att dricka på tom mage, kanske för fem år sen var det en bra idé men inte nu för tiden. Så vi köpte oss en familjepizza, chillade och sedan drog vi till Andra Långgatan och hängde på sejdeln. Himla trevlig kväll!
 

Café Berlin, Vasastan, Göteborg.

HEJ VÄNNER! Nu är jag tillbaka! Jag har nu flyttat in i lägenheten i på masthugget och trivs fantastiskt bra! Idag gick jag till vasastan där ajg fikade med Emma en stund! Vädret är fantastiskt i Göteborg dessa dagar och detta är andra dagen på uteservering! Dessuton fick jag se Adam Lundgren sitta på samma café, vackra man. Märkte att det var han först då han gick... Fan att jag alltid ska bli så starstruck. AAH!